Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveO fetiţă foarte talentată din Giurgiu… a trecut cu brio de preselecţiile de la „Chefi la cuțite”. Felicitări şi succes mai departe, Iulia Carmen Jantea!

1Perioada de preselecții pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment.

Amatori, bucătari experimentați, pasionați de bucătărie, chiar și juniori îndrăgostiți de arta gătitului, toți vor avea o șansă să își ascută cuțitele și să ajungă în bătălia supremă.

Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor începe în curând.

La nivelul țării, presele.cțiile unui nou sezon au strâns peste 5.000 de înscrieri, printre care 3.000 s-au înregistrat doar în București. Echipa Chefi la cuțite a pornit în căutarea celor mai talentați concurenți și în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

O fetiţă din Giurgiu, este vorba despre Iulia Carmen Jantea, elevă în clasa a VI-a la Şcoala nr. 7, a trecut cu brio de preselecţii.

53604410_363821857545819_1277691580160933888_n

2

Iulia Carmen este pasionată nu doar de gastronomie: pictează icoane pe sticlă şi iubeşte foarte mult să cânte şi să danseze.

Filmările vor începe în curând, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare.

Finala-s6-Chefi-la-cutite-2

După șașe sezoane în care s-au luptat ”la cuțite”, cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul Chefi la cuțite surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor: ”Anul acesta îmi doresc să câștig cu o lady-chef!”, mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Îi dorim micuţei giurgiuvence Iulia Carmen Jantea… mult succes!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive