Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFOTBAL. Meci tare, astăzi, la Giurgiu, F.C. C.F.R. 1907 Cluj – F.C. Astra Giurgiu! Ce vă recomandă Jandarmeria

cfr-cluj-astra-giurgiu-1-1-pas-gresit-pentru-echipa-lui-dan-petrescu-18612008Meci cu miză importantă în această seară. Cu gânduri de playoff, Astra Giurgiu primește vizita lui CFR Cluj.

Amândouă sunt pe podium, la egalitate de puncte, și încearcă să reducă avansul celor de la FCSB.

Vor fi față în față două dintre cele mai bune defensive din Liga 1. Numai Sepsi a primit mai puține goluri decât adversarele din etapa a 11-a.

Pentru buna desfășurare a partidei de fotbal disputată între F.C. Astra Giurgiu și F.C. C.F.R. 1907 Cluj din data de 6 octombrie a.c., peste 40 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu vor colabora, venind în sprijinul publicului spectator.

Meciul va avea loc pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu  la ora 21:00 , accesul în incinta arenei sportive începând cu ora 19:00 pe următoarele trasee.

-  pentru suporterii echipei Astra – Aleea Fabrica de Zahăr;

-  pentru suporterii echipei CFR – Aleea Plantelor(str. Unirii);

- pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.

Clubul organizator a pus în vânzare 2.000 de bilete.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Pe aceasă cale vă urăm vizionare plăcută!

   COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive