Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive(FOTO) Nu s-a asigurat la punerea în mișcare a vehiculului și a produs un accident rutier!

IMG-20171114-WA0004În această dimineaţă, Serviciul Unic 112 a fost alertat despre producerea unui accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

IMG-20171114-WA0002

Din primele cercetări, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, s-a stabilit faptul că un șofer, în vârstă de 42 de ani, din Giurgiu, aflat la volanul unui autoturism Dacia Dokker, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Este vorba despre un Seat la volanul căruia se afla o tânără, de 27 de ani, din Prundu.

Din fericire, niciunul dintre cei implicați în accident nu a fost rănit.

Conducătorul autoturismului Dacia Dokker a fost penalizat cu şase puncte, respectiv o amendă de 870 de lei, şi a rămas pieton pentru următoarele 60 de zile.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive