Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFurtul din magazine… „sport de masă” local?

furtPolițiști giurgiuveni cercetează două persoane, după ce au fost prinse în flagrant sustrăgând mai multe bunuri din două societăți comerciale.

Polițiștii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu efectuează cercetări față de un tânăr de 24 ani și o femeie de 42 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, care au fost surprinși marți, 13 februarie a.c., în timp ce sustrăgeau mai multe produse din incinta a două societății comerciale.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 122,57 lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentanților celor două societății comerciale.

Polițiștii au întocmit în cauză, dosare penale în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive