Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveGEST NOBIL ÎN UNIFORMĂ. Un jandarm din Giurgiu a găsit geanta unei femei și i-a predat-o!

01-3O femeie, din Giurgiu, și-a recuperat geanta datorită unui jandarm, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, care a găsit-o în apropierea blocurilor A.N.L. de pe strada Petre Ghelmez.

În jurul orei 19.00, subofițerul Gabriel Nicolae se întorcea de la serviciu și a văzut geanta căzută pe stradă. În zonă nu se aflau alte persoane, motiv pentru care acesta a deschis-o pentru a afla date despre proprietar.  În interior a găsit două telefoane mobile, un portofel cu documente personale, carduri bancare și suma de 60 lei.

Jandarmul s-a întors la serviciu, de unde a luat legătura cu proprietara genții. Aceasta s-a prezentat la sediul Jandarmeriei și le-a povestit jandarmilor că, având mai multe bagaje, a pus geanta pe mașină și a plecat, uitând de ea.

Femeia și-a recuperat toate bunurile și i-a mulțumit jandarmului pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive