Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveGiurgiu devine oraș de poveste! Astăzi, de Moș Nicolae se aprind luminițele

23844647_884935155001374_8347227118337201723_nDeschiderea Sărbătorilor de iarnă în Giurgiu va avea loc astăzi, de Sf. Nicolae, după orele 17:00, când se va aprinde iluminatul ornamental în tot oraşul. Anul acesta, tradiţionalul brad de Crăciun a fost deja montat în Parcul Mihai Viteazu din Giurgiu iar numeroase figurine cu personaje de poveste au împânzit oraşul.

Zeci de mii de luminiţe şi km întregi de şiruri ornamentale sunt podoabele cu care oraşul Giurgiu s-a pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă.

Odată cu aprinderea iluminatului festiv, pe scena din parcul Mihai Viteazu vor urca colindătorii, dar şi Fanfara Centrului Cultural Ion Vinea.  Totodată, Primăria Giurgiu a pregătit cadouri pentru copiii care vor participa la deschiderea Sărbătorilor de Iarnă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Giurgiu devine oraș de poveste! Astăzi, de Moș Nicolae se aprind luminițele

  • florin says:

    Acest lucru se putea face de 1 decembrie cum au facut toti primari din tara noi ca nelumea

  • Oana says:

    S-au montat pe artere principale.Oare zona de la Hotel Steaua Dunarii ,pe centura la Stadion nu se pot monta? Este bezna totala.

Arhive