Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveGiurgiuvean depistat cu 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat… la volan!

IMG_1929Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Frătești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Comunal 115, în localitatea Cetatea, având o îmbibație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt atestat cu aparatul etilotest.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost  recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au depistat în trafic, pe Șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Malu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Politiei orașului Bolintin-Vale au prins în trafic, un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în orașul Bolintin-Vale, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive