Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Giurgiuveanul”, un nou record pe net: 24.474 de vizitatori… într-o singură zi!

likeZiarul nostru a fost accesat ieri, sâmbătă, 12 august 2017, de 24.474 de vizitatori.

Ieri, „Giurgiuveanul” şi-a stabilit un nou record în ceea ce priveşte numărul de vizitatori de care beneficiază pe internet, conform statisticilor oferite de www.trafic.ro.

Astfel, „Giurgiuveanul” a reuşit să strângă într-o singură zi un număr record de 24.474 vizitatori (vezi aici http://www.trafic.ro/statistici/www.giurgiuveanul.ro/vizitatori), cea mai mare afluenţă de la lansarea ziarului pe internet şi până astăzi.

Numărul de vizitatori se traduce, practic, prin numărul de IP-uri de la care se accesează pagina de internet a cotidianului „Giurgiuveanul”, luând în calcul faptul că un computer (care are, evident, un singur IP) poate fi folosit de mai multe persoane.

De asemenea, ieri s-au înregistrat 75.770 de afişări şi 35.176 de vizite, conform www.trafic.ro.

Fără a fi răutăcioşi, numărul de vizitatori al cotidianului „Giurgiuveanul”, doar pe ziua de ieri, este cât cel înregistrat de cei care (cred că ne) fac concurenţă în… 14 zile! Noi am luat în calcul acelaşi contor pe care îl foloseşte şi aşa zisa noastră concurenţă… aşa că orice comentariu din partea lor este de prisos…

Altfel spus: la capitolul presă… ştiri, informaţii de ultimă oră etc etc noi „dăm ora exactă” în Giurgiu!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive