Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvenii au un nou ajutor financiar

poza_articolȘtim cum este să ai nevoie urgentă de bani și să nu ai unde să apelezi, iar când în cele din urmă te decizi să apelezi la bănci sau la IFN-uri, deseori se întâmplă să nu fie chiar așa cum te-ai aștepta. De curând, am aflat că asociația non-profit casa de ajutor reciproc UNIVERSAL TM  și-a deschis porțile și la noi în oraș, așa că am zis să mergem să vadem cum stau lucrurile. 

După primele discuții, am fost plăcut surprinși să vedem că am fost tratați cu respect încă din primele secunde. Au fost atenți la întrebările pe care le puneam și la ce aveam de zis. Pe scurt, erau oameni care tratau cu alți oameni și încercau să ne ajute și să ne ofere cea mai bună soluție.

În cele din urmă le-am comunicat să suntem de la ziar și am decis să scriem un articol despre ei, drept pentru care am solicitat mai multe informații despre firmă, echipă și despre regulamentul de funcționare.

Casa de ajutor reciproc UNIVERSAL TM s-a deschis în 2002, în Turnu Măgurele, jud. Teleorman. De atunci au reușit să se extindă și în alte părti ale tării, ajungând în județe precum Brașov, Giurgiu, Olt, București și Ilfov. Din punctul nostru de vedere nu ar fi reușit acest lucru dacă nu ar fi investit atât în membrii lor, cât și în personal.

Ni s-a părut deosebit faptul că mai presus de toate, aleg să creadă în oameni, în potențialul lor și în lucrurile pe care aceștia le pot realiza dacă simt că au pe cine se pot baza. Din acest motiv acestia sprijină comunitatea prin diverse donații și sponsorizări ori de câte ori considera ca pot face o diferentă.

Dacă ar fi să ne rezumăm la cifre, acestea sunt foarte avantajoase pentru o casă de ajutor reciproc. În momentul redactări acestui articol aceștia practică o dobândă anuală de 12% pe an. Pentru membri care doar vor să cotizeze la fondul social, pe care și-l pot retrage oricând, aceștia oferă o dobândă anuală de 10%. Practic tot profitul asociației ajunge înapoi către membrii asociați. Asta înseamnă respect față de membrii!

Așadar dacă aveți nevoie de bani vă recomandăm să apelați cu încredere la casa de ajutor reciproc UNIVERSAL TM, sau să le faceți o vizită pe sos. București, bl. 206/3S1, parter (lângă sediul UPC).

Advertisement

Arhive