Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveHoţii nu au limită de vârstă dar nici de… judeţ!

sonda petrolLa data de 23 ianuarie 2014, poliţiştii Postului de Politie Bucşani au fost sesizaţi telefonic de un agent de pază că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din incinta unei societăţi petroliere.

Din primele cercetări poliţiştii au constatat că în noaptea de 22/23 ianuarie 2014, autori necunoscuţi au sustras din incinta societăţii, două componente de la o sondă petrolieră.

Continuând cercetările poliţiştii au identificat principalii suspecţi, doi minori din oraşul Videle, judeţul Teleorman, care au vândut cele două componente la un centru de colectare de deşeuri metalice din oraşul Videle.

Bunurile au fost recuperate si predate reprezentanţilor societăţii proprietare, urmând a comunica valoarea prejudiciului.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive