Get Adobe Flash player

Ia uite cum arată noua tribună a stadionului din Giurgiu

Tribuna 1 GiurgiuveanulAstăzi, 23 septembrie 2013, pe Stadionul „Marin Anastovici” din Giurgiu, se va disputa meciul din a VIII-a etapa a Ligii I, dintre echipele Astra Giurgiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Partida se anunţă una foarte  tare,  cele două echipe aflându-se pe cele mai înalte poziţii în clasament, diferenţa dintre ele fiind de 4 locuri. Echipa noastră, Astra Giurgiu, se află pe locul 3 al clasamentului şi, dacă va câştiga acest meci, ar putea urca pe prima poziţie.

Astăzi, giurgiuvenii vor putea observa şi noua tribună I, care are 2.500 de locuri, numărul total de scaune al arenei fiind acum de 5.500.  Noua tribună are 12 sectoare, fiecare cu scări de acces și se va întinde exact pe lungimea gazonului.

Tribuna 2 by Giurgiuveanul

Odată cu noua tribună, suporterii au o nouă cale de acces, în zona Mucă, intrare de pe bulevardul Mihai Viteazul, dar şi 200 de locuri noi de parcare.

Noua parcare Astra Giurgiu

Meciul dintre Astra Giurgiu – Ceahlăul Piatra Neamţ este transmis în direct de Digi Sport, cu începere de la orele 20:30.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Ia uite cum arată noua tribună a stadionului din Giurgiu

  • Gheorghe Calotă says:

    FELICITARI CELOR CARE APARA SPORTUL GIURGIUVEAN!!! Nu stiu daca Gogu Cristescu, fost portar al echipei de fotbal a fabricii de zahar, ar fi multumit ca …s-a distrus o fabrica ,la care el ajunsese director, si s-a construit un stadion, in care el ar fi fost portar!!!!!

  • Robert says:

    Peluze se fac la stadion? Ce capacitate are acum stadionul cu noua tribuna? Multumesc.


Irina, nepoata mamei Omida, dezleagă de farmece şi vă ghiceşte viitorul

Pentru orice problemă aveţi, orice întrebare sau mister din viaţa dumneavoastră, veţi avea răspunsul de la cea mai bună vrăjitoare şi clarvăzătoare Irina, nepoata mamei Omida. Dezleagă farmece, blesteme, aduce persoana iubită, aduce prosperitate în afaceri, scoate argintul viu şi altele. Mulţi oameni au redevenit fericiţi datorită ei şi şi-au văzut problemele rezolvate, tocmai atunci când nu mai aveau nicio speranţă. Priceperea sa şi seriozitatea o recomandă cu prisosinţă. Harul, puterile miraculoase şi leacurile numai de ea cunoscute o face cea mai puternică vrăjitoare din Giurgiu şi împrejurimi. SUNAŢI-O ACUM CU MARE ÎNCREDERE LA: 0733 744 059, 0760 149 920!


Arhive