Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveIa uite cum arată noua tribună a stadionului din Giurgiu

Tribuna 1 GiurgiuveanulAstăzi, 23 septembrie 2013, pe Stadionul „Marin Anastovici” din Giurgiu, se va disputa meciul din a VIII-a etapa a Ligii I, dintre echipele Astra Giurgiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Partida se anunţă una foarte  tare,  cele două echipe aflându-se pe cele mai înalte poziţii în clasament, diferenţa dintre ele fiind de 4 locuri. Echipa noastră, Astra Giurgiu, se află pe locul 3 al clasamentului şi, dacă va câştiga acest meci, ar putea urca pe prima poziţie.

Astăzi, giurgiuvenii vor putea observa şi noua tribună I, care are 2.500 de locuri, numărul total de scaune al arenei fiind acum de 5.500.  Noua tribună are 12 sectoare, fiecare cu scări de acces și se va întinde exact pe lungimea gazonului.

Tribuna 2 by Giurgiuveanul

Odată cu noua tribună, suporterii au o nouă cale de acces, în zona Mucă, intrare de pe bulevardul Mihai Viteazul, dar şi 200 de locuri noi de parcare.

Noua parcare Astra Giurgiu

Meciul dintre Astra Giurgiu – Ceahlăul Piatra Neamţ este transmis în direct de Digi Sport, cu începere de la orele 20:30.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Ia uite cum arată noua tribună a stadionului din Giurgiu

  • Gheorghe Calotă says:

    FELICITARI CELOR CARE APARA SPORTUL GIURGIUVEAN!!! Nu stiu daca Gogu Cristescu, fost portar al echipei de fotbal a fabricii de zahar, ar fi multumit ca …s-a distrus o fabrica ,la care el ajunsese director, si s-a construit un stadion, in care el ar fi fost portar!!!!!

  • Robert says:

    Peluze se fac la stadion? Ce capacitate are acum stadionul cu noua tribuna? Multumesc.

Arhive