Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveImpact devastator. Doi răniţi după ce un Chevrolet a intrat într-un stâlp de electricitate şi într-un gard de beton!

accident_grav_topolovatu_mare_lugoj_timisoara_politie_pompieri_ambulanta_smurd_tir_microbuz_foto_redesteptarea_2015_9_88036600Un accident grav de circulaţie a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 2.30, pe DJ 412 A. Un tânăr de 18 ani, din Colibaşi, aflat la volanul unui Chevrolet, care se deplasa pe direcţia Mihăileşti-Adunaţii Copăceni, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, autoturismul intrând în coliziune cu un stâlp de eletricitate apoi cu cu gard de beton de pe marginea drumului.

Un bărbat din Colibaşi a fost rănit grav iar o femeie, de asemenea pasager în autoturism, a fost rănită uşor, victimele fiind transportate pentru a beneficia de îngrijiri medicale la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Tânărul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive