Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Împins de neajunsuri”, un minor din Giurgiu a încercat (săracu’!) să fure o boxă portabilă de tip Bluetooth!

politia-765x383Un minor, în vârstă de 17 ani, este cercetat de polițiști după ce a fost prins în flagrant sustrăgând bunuri nealimentare dintr-o societate comercială.

Polițiștii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu efectuează cercetări față de un tânăr de 17 ani, din municipiul Giurgiu, care a fost surprins duminică, 11 februarie a.c., în jurul orei 15.30, în timp ce sustrăgea boxă audio portabilă marca Bluetooth, din incinta magazinului unei societății comerciale.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 129,90 lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

 Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive