Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveIncendiu în centrul Giurgiului: Un apartament, distrus de flăcări; Pompierii şi Ambulanţa au intervenit la timp reuşind să salveze cei doi locatari (FOTO)

IMG_8419Un apartament din centrul Giurgiului, în vecinătatea Turnului Ceasornicului, a fost cuprins de flăcări în această seară. Salvatorii au intervenit după ce au primit un apel la serviciul 112.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale. Ajunși la locul incendiului, salvatorii au stabilit că la etajul doi un apartament era cuprins de flăcări.

IMG_8473

Pompierii au reușit localizarea arderii și lichidarea acesteia şi, împreună cu echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, i-au salvat pe cei doi locatari, un bărbat, de 95 de ani şi o femeie, de 71 de ani, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

IMG_8411

IMG_8447

IMG_8456

IMG_8465

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Incendiu în centrul Giurgiului: Un apartament, distrus de flăcări; Pompierii şi Ambulanţa au intervenit la timp reuşind să salveze cei doi locatari (FOTO)

Arhive