Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveÎNŞELĂCIUNE. A cumpărat oi… dar a „uitat” să le mai plătească!

33308-mediafax-foto-adrian-stoicoviciuUn bărbat este cercetat de politistii giurgiuveni pentru înșelăciune, fiind bănuit că în cursul lunii iulie 2017 a înșelat un crescător de animale din județul Giurgiu, de la care a achiziționat un număr mare de ovine, pe care ulterior a omis să le mai plătească.

O femeie, de 45 ani din comuna Stoenești, județul Giurgiu, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ o lună a vândut mai multe animale (oi, miei, etc.) unor persoane necunoscute, urmând ca aceștia să-i remită suma de 28.250 lei, reprezentând contravaloarea acestora, prin transfer bancar, însă plata nu s-a mai realizat.

În urma activităților efectuate de polițiștii giurgiuveni, luni 11 iunie a.c., a fost documentată activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani, din orașul Hârșova, județul Constanța, persoană care ar fi indus în eroare victima prin încheierea de contracte de vânzare – cumpărare și nu și-ar fi îndeplinit obligațiile contractuale, respectiv  achitarea contravalorii acestora  în termen de 5 zile.

Polițiștii au mai stabilit că bărbatul identifica potențialele victime, pe site-uri online, din rândul crescătorilor și vânzătorilor de animale, recomandându-se ca fiind reprezentantul unei societăți ce achiziționează animale, pe care le obținea ulterior contra unei promisiuni de a achita contravaloarea acestora în cel mai scurt timp.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to ÎNŞELĂCIUNE. A cumpărat oi… dar a „uitat” să le mai plătească!

  • Calotă Gheorghe says:

    Bietele animale! Au încăput pe mâna unui excroc! Asemenea oameni o fac totdeauna …de oaie.Să sperăm că justiţia nu se va teme, ca-n alte cazuri !, să-l pedepsească aspru!……

Arhive