Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveÎntâlnire a polițiștilor cu ambulanţierii de la I.S.U. Giurgiu

politisti la isuComisarul şef Nelu Buciu, adjunctul șefului I.P.J. Giurgiu și comisarul șef Marian Popescu, șeful Serviciului Rutier, au participat, recent, la  întâlniri cu echipajele de pe ambulanță din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență (I.S.U.) Giurgiu, pentru prevenirea implicării conducătorilor de ambulanțe în accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic, a pacienților și a personalului de pe ambulanță.

politisti la isu2

La întrunirile interactive s-a prelucrat legislația rutieră în domeniu, insistându-se pe folosirea legală a semnalelor optice și acustice, s-au dezbătut unele cazuri și spețe specifice activității ambulanțierilor, urmând a fi rezolvate și problemele ce au fost ridicate de aceștia.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive