Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveÎntr-o singură noapte, poliţiştii giurgiuveni au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.915 lei!

IMG_0820În acest week-end, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră și acțiuni speciale de la I.P.J Giurgiu au desfășurat în localitățile rurale din județul Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu, o serie de activități specifice, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, în noaptea de 10/11.02.2018, între orele 22.00-06.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, cu sprijinul polițiștilor din dispozitivul de ordine publică al secțiilor de poliție rurală și subofițeri jandarmi din același dispozitiv, au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență protejarea patrimoniului și respectarea regulilor de circulație rutieră.

Cu ocazia activităților desfășurate în zona locațiilor de alimentație publică și agrement au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.065 lei, majoritatea pentru încălcarea prevederilor normelor privind circulația pe drumurile publice și sancționarea unor fapte care pot tulbura liniștea și ordinea publică. Totodată, cu această ocazie, polițiștii au oprit în trafic și controlat circa 139 autovehicule, fiind legitimate peste 167 de persoane și au luat măsura complementară a reținerii a două certificate de înmatriculare.

Pe linie rutieră, polițiștii au acționat pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, iar pentru încălcarea prevederilor normelor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au întocmit un dosar penal, au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.915 lei, au reținut un permis de conducere și  3 certificate de înmatriculare.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive