Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

IPJ GIURGIU: informaţii privind ACCIDENTUL RUTIER de la Alidora

20180922_123350-2Aşa după cum v-am informat, un accident de circulație s-a produs astăzi, la prânz, pe DN 5, drumul care leagă Giurgiu de Bucureşti. Două persoane au ajuns la spitalul “Bagdasar” din Bucureşti, după ce, potrivit informaţiilor oferite de reprezentantul IPJ Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, o șoferiță a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina de pe șosea, răsturnându-se.

Pompierii de la Detaşamentul Giurgiu au intervenit pentru descarcerarea victimelor prinse între fiarele contorsionate.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unei tinere conducătoare auto, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Călugăreni. Aceasta circula dinspre Giurgiu spre Bucureşti, iar în apropiere de Alidora a pierdut controlul volanului, intrând în şanţ, după care s-a răsturnat.

Polițiștii mai spun că fetiţa şoferiţei, în vârstă de nouă luni, şi mama sa, de 47 de ani, au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În maşină se afla încă un copil al şoferiţei, în vârstă de doi ani şi jumătate, dar care, din fericire, nu a fost accidentat.

Potrivit oamenilor legii, şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive