Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveIPJ Giurgiu. ISTORIE ȘI SUFLET

29598259_789985757868125_9082007014297267753_nMomente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au primit aprecierea colegilor.

Motto: „Prin oameni și pentru oameni…

În semn de recunoștință și prețuire pentru întreaga carieră, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a invitat și omagiat, recent, toți ofițerii rezerviști care au deținut funcții manageriale, la diferite niveluri, de la Revoluție și până în prezent.

La festivitate, alături de conducerea Inspectoratului au participat și foști șefi ai Inspectoratului, personalități ale poliției giurgiuvene, aflate acum în rezervă, amintim aici pe: general Silvestru Mincu, general Jantea Dumitru, Colonel Croitorescu Liviu, Colonel Dobrin Nicolae, Colonel Moise Vasile, Colonel Ciumberică Aurel, Colonel Păun Dumitru, Colonel Cârligea Ștefan, Colonel Stroe Stelian, Colonel Răcaru Adrian.

Toți cei prezenți au primit diplome de excelență, în semn de apreciere pentru întreaga carieră desfășurată în slujba Poliției Române.

În numele întregului colectiv, inspectorul șef al IPJ Giurgiu, Cms. Șef Cătălin Țone, a avut un mesaj emoționant alături de urări de sănătate și pensie îndelungată.

Sunteți colegi de arme, prieteni și oameni dragi care au scris istoria poliției giurgiuvene, alături de care și noi, cei râmași pe baricade, am pus umărul la asigurarea unui serviciu de calitate, exclusiv în folosul cetățeanului. Ne-ați fost tați și frați, profesional vorbind, multora dintre noi. Vă felicităm pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în întreaga carieră, vă urăm să aveți parte de pensie lungă, sănătate, bucurii și fericire, alături de cei dragi și vă asigurăm că vom continua demersul dumneavoastră pentru modernizarea instituției. Experiența și ideile dvs. ne pot ajuta să găsim soluții optime pentru progresul unității și pentru îndeplinirea misiunilor cu profesionalism și demnitate”.

 

Conducerea IPJ Giurgiu intenționează să permanentizeze acest gen de întâlniri.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to IPJ Giurgiu. ISTORIE ȘI SUFLET

Arhive