Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Jaful secolului”: un giurgiuvean a dat lovitura la o casă de vacanţă pentru a fura… câteva sticle cu băuturi alcoolice!

646x404 (1)Polițiștii cercetează un bărbat, de 40 de ani care, la data de 7 ianuarie a.c., a pătruns într-o casă de vacanță, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

Sâmbătă, 12 ianuarie a.c., ora 14.20, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 48 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au spart casa de vacanță, din comuna Singureni.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au luat legătura cu apelantul, care a declarat că, în perioada 5-12 ianuarie 2019, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale, au spart geamul ferestrei de la holul locuinței, iar din hol au spart geamul ferestrei de la bucătărie pe unde au pătruns în interiorul locuinței, de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 40 de ani, din comuna Singureni, care a recunoscut că în data de 7 ianuarie 2019 (N.R. de sfântul Ion!), în jurul orei 18.00, în lipsa proprietarului a pătruns locuința acestuia, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-a consumat în seara respectivă, prejudiciul neputând fi recuperat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive