Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveLa Mulţi Ani, Maica Doctor Andreea Veronica Dragomir!

Maica doctor 1-2Azi este ziua dumneavoastră, Maica Doctor, şi este un moment bun de a vă mulţumi pentru bunătatea, blândeţea şi profesionalismul cu care trataţi fiecare pacient.

Este prilej de a înălţa o rugăciune de mulţumire „Părintelui Luminilor” pentru medicul trupurilor noastre pe care ni l-a rânduit nouă, să o încununeze, în continuare, cu putere de muncă, sănătate deplină şi cu lungime de zile!

Rugăm pe Hristos Domnul să vă păstreze pentru tot restul vieţii dumneavoastră blândeţea şi bunătatea, dragostea şi înţelepciunea, pe care să le împărţiţi neîncetat pacienţilor, în slujba cărora vă aflaţi.

La Mulţi Ani, Maica Doctor Andreea Veronica Dragomir!

 

Este un medic de famile excepţional! Personal, ca şi pacient, nu pot decât să-i mulţumesc! Îi doresc multă sănătate şi  tot ceea ce îşi doreşte să se împlinească! (Vasile Arcanu)

Pentru cine nu o cunoaşte, Dr. Dragomir Veronica Andreea lucrează la CMI „Sfântul Ioan Rusul”, din cadrul Episcopiei Giurgiului, adresa: Giurgiu, Nicolae Bălănescu nr. 4.

N.R. Fotografia este din arhivă, din anul 2009.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to La Mulţi Ani, Maica Doctor Andreea Veronica Dragomir!

  • Adriana Rugina-Bradu says:

    La Multi Ani cu sanatate!!!

  • Nina says:

    La multi ani ! Indraznesc o intrebare. Ati venit vreodata la Braila ? Sau ati fost la parintele Maxim la Pesterea ? Cred ca ne/am cunoscut,daca raspunsul este afirmativ la aceste intrebari. Eu sunt sotia lui Lucian. El a plecat intr/o alta lume in urma cu 9 ani si 3 luni.

Arhive