Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveLucmar: autoturisme și autoutilitare pentru închiriat! (FOTO)

Lucmar panoramioSocietatea Lucmar a fost înfiinţată în anul 1993, având domeniul principal de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor, ulterior am adăugat noi servicii precum: Tractări auto Non-Stop, Închirieri autoturisme și autoutilitare, ITP autoturisme și autoutilitare cu masa maxima până la 3.5 tone, Vânzări autorulate.

Astăzi dorim să vă prezentăm serviciul nostru de închiriere.

IMG_9092-2

IMG_9088-2

Când aveți nevoie de o mașină de închiriat, sau, doriți să găsiți autoutilitara care vă face lucrurile mai ușoare. Puteți să vă bazați pe serviciul de închiriere de mașini Lucmar și dorința de a vă întâlni, deplasa sau transporta lucrurile dumneavoastră , devine realitate.

Puteți să închiriați o mașină un van sau o camioneta , zilnic, săptămânal sau lunar. Dacă aveți 25 ani sau mai mult , vă vom închiria cu plăcere. Veți înțelege cum ne-am câștigat reputația de a fi diferită de oricine altcineva din această industrie.

Oriunde te afli, vom veni la tine.

Vi se va oferi servicii la locul accidentului, dacă aveți nevoie de asta.

De asemenea, putem încărca mașina sau camioneta pe care doriți să o închiriați pe camionul nostru și să o aducem la dumneavoastră. Vom face tot ce este necesar pentru ca procesul de închiriere să meargă mai bine. Spune-ne doar ca să putem lucra cu tine.

Acum, poți sa-ti rezervi mașina dorită  accesând site-ul nostru de închirieri la următoarea adresă: http://inchirieri.lucmarauto.ro/  sau prin telefon, la numărul 0733.448.062.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive