Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMai multe entități deținătoare de bunuri sau valori susceptibile de a fi sustrase sau distruse, de pe raza orașului Bolintin Vale, controlate de poliţiştii giurgiuveni!

Control-ITM-e1496993831519Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au executat o acțiune pe linia verificării implementării cerințelor minimale la securitatea fizica la nivelul diferitelor categorii de entități deținătoare de bunuri sau valori susceptibile de a fi sustrase sau distruse, de pe raza orașului Bolintin Vale.

Astfel, polițiștii au efectuat controale ocazie cu care, la trei societăți comerciale au fost constatate deficiente pe linia implementării  cerințelor minimale, fapt pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Hotărârii 301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, cu amenzi în valoare totală de 22.000 lei.

HG nr. 301/2012 legiferează măsurile minimale de securitate ce trebuie luate de o entitate obligată la luarea măsurilor de pază și securitate a bunurilor, valorilor și persoanelor, potrivit legii.

care nu iau nici măcar aceste măsuri minimale riscă amenzi între 2.000 și 5.000 de lei.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive