Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveO mare gimnastă, la Giurgiu! ”Învață să crești sănătos cu Bucovina!”- îndemnul Cătălinei Ponor pentru elevii giurgiuveni! (FOTO)

Bucovina_22La Şcoala Gimnazială ”Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu a fost, ieri, mare bucurie! Peste 100 de elevi din clasele I, a II-a, a VII-a și a VIII-a au avut ocazia să o întâlnească pe campioana olimpică la gimnastică, Cătălina Ponor. Ea a vorbit despre importanța mișcării și a hidratării și realizat exerciții fizice cu elevii din clasa I, spre marea lor încântare.

Bucovina_04

Bucovina_10

Bucovina_12

Acțiunea de la Giurgiu este parte integrantă a programului ”Învață să crești sănătos cu Bucovina”, al cărui scop principal este acela de a promova mișcarea și deprinderea obiceiului hidratării corespunzătoare încă din copilărie. Pentru că cei mici învaţă cel mai bine prin joc și exemple, acest program aduce în faţa lor modele-personalităţi recunoscute pentru performanță și hotărâre, pentru un mod de viață echilibrat și sănătos.

Compania Maspex Romania se implică de mai mult timp în acțiuni care vizează stimularea copiilor pentru practicarea sportului și a mișcării. Conștientizând importanța sportului și a hidratării în dezvoltarea armonioasă a celor mici, compania desfășoară, prin brandul Bucovina, programul ”Învață să crești sănătos cu Bucovina” – un program care constă în efectuarea de vizite în școli din țară.

”Trăim un timp în care societatea se dovedește a fi tot mai mult acaparată de sedentarism. Indiferent că vorbim de copii sau de adulți. Există, însă, o mică diferență între aceste categorii de vârstă. Dacă noi, adulții, conștientizăm că acest lucru nu este în ordine, nu același lucru îl putem spune și despre cei mici. Copiii, mult mai preocupați de joc și distracție – lucruri absolut normale pentru vârsta lor – nu acordă aceeași atenție faptului că tentațiile care îi duc spre sedentarism îi pot acapara. Tocmai de aceea este Bucovina aici, pentru a realiza împreună că o viață sănătoasă este reprezentată de echilibrul dintre alimentație-mișcare-hidratare. Iar ca să ne fie mai ușor să ne însușim aceste informații utile, avem alături de noi pe cele două ambasadoare, adevărate modele pentru noi toți”, a declarat Maria Nica, Director de Marketing Bucovina.

Bucovina_24

Bucovina este un brand care îndrăgește copiii și care conştientizează că bunele obiceiuri se deprind în copilărie. Adulții sănătoși și echilibrați de mâine sunt copiii motivați de astăzi.

”Ca sportiv de performanță, știu cât de importante sunt exercițiile susținute, regulate, realizate cu determinare, hidratarea constantă. Ca om, știu că mișcarea este vitală mai ales în zilele noastre când tendința de a fi mai leneși, mai puțin activi, pare că ne acaparează. Și mai știu că e greu să lupți cu tentațiile. Dar cred cu convingere în performanța de a te depăși pe tine. Putem să câștigăm medaliile întrecerilor cu noi înșine și garantez că satisfacțiile sunt la fel de mari precum cele pe care le are un sportiv de performanță atunci când urcă pe podiumurile marilor competiții”, a declarat gimnasta Cătălina Ponor.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to O mare gimnastă, la Giurgiu! ”Învață să crești sănătos cu Bucovina!”- îndemnul Cătălinei Ponor pentru elevii giurgiuveni! (FOTO)

  • Giurgiuvean says:

    Sa nu uitam de faptul ca grupul Maspex Romania are o fabrica de imbuteliere a apei de izvor, La Vitta, in Giurgiu, cu o sursa de apa de mare adancime, mai exact 650 metri. Ar trebui sa ne mandrim de acest fapt si sa incercam sa consumam produse din plan local pentru a spori binele comunitatii.
    Numai bine!

Arhive