Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveO mare personalitate a votat astăzi la Ghimpaţi!

img-20161211-wa0005Fost sportiv de performanţă şi afacerist de succes, Ştefan Oprea este singurul român selecţionat în naţionala de hochei a Franţei şi care locuieşte de 36 de ani în Franţa. Are cetăţenie română dar şi franceză.

Este preşedintele Centrului de Afaceri Francez la Bucureşti şi al Camerei de Comerţ a României în Franţa, unde promovează societăţile româneşti.

Ştefan Oprea e un soţ şi un tată fericit. Are trei copii şi susţine că experienţa de a fi părinte e cea mai frumoasă, lucru atestat şi de copiii săi, cu care are o relaţie specială.

Ştefan Oprea a votat astăzi la Ghimpaţi, acolo unde are domiciliul, venind la secţia de votare împreună cu primarul localităţii, Constantin Cărăpănceanu, de care îl leagă o frumoasă prietenie.

img-20161211-wa0003

img-20161211-wa0004

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive