Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMăsuri sporite la CFR pentru minivacanța prilejuită de sărbătoarea Sf. Maria

IMG_0942În contextul unui trafic crescut prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Maria, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, capacități (vagoane și trenuri) de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcție de disponibilități.

Pentru această perioadă, CFR Călători suplimentează și personalul în marile gări, la casele de bilete, pentru preluarea fluxului de călători și limitează vânzarea biletelor fără loc, astfel încât să se evite supraaglomerarea vagoanelor și suprasolicitarea sistemelor de climatizare. De exemplu în Gara de Nord, în perioada 11-15 august vor lucra zilnic între 25 și 28 de casieri. Persoane din Conducerile Sucursalelor din teritoriu și Central sunt de serviciu pentru organizare și luare de decizii operative.

Față de graficele zilnice de circulație, în data de 15 august 2017 vor circula suplimentar:

* Un tren InterRegio, Mangalia (plecare 16:50) – Constanța (sosire 18:17/ plecare 18:51) – București Nord (sosire 21:46)

* Un tren Regio, Cacica (plecare 14:00) – Suceava Nord (sosire 14:49)

* Două trenuri Regio, Dej – Cluj Napoca

* Un tren InteRegio, Dej –Gherla și retur

* Un tren InteRegio, Dej – Ilva Mică

RECOMANDĂRI pentru pasageri la călătoria cu trenul în condiții de caniculă:

Pentru toți pasagerii și în special pentru persoanele cu sensibilitate crescută la căldură sau care nu suportă temperaturile ridicate din cauza unor afecțiuni medicale, recomandăm

- să aibă o sticlă cu apă;

- să aibă medicația necesară în caz de nevoie;

- dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă că o persoană are nevoie de ajutor să anunțe imediat personalul de tren.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive