Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMedic nou, specialist în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu!

IMG_3571De câteva zile, un nou medic specialist s-a alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Este vorba despre dr. Genoveva Andreea Liţă.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu are un nou medic specialist în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice. Doamna doctor Genoveva Andreea Liţă (foto) este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla” Bucureşti. Rezidenţiatul l-a făcut în cadrul Institutului Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice „Prof. Dr. N. Paulescu”, iar din anul 2016 şi-a desfăşurat activitatea în mediul privat medical, respectiv la Spitalul ”Regina Maria” din capitală.

Noul medic specialist în diabet şi boli de nutriţie este din Bucureşti, are 31 de ani, este căsătorită şi are o fetiţă.

Medicul Teodora Letchin a intrat în concediu de maternitate, iar conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a întreprins toate demersurile ca postul să nu rămână vacant.

„Prin investiţiile făcute de Consiliul Judeţean Giurgiu, unitatea noastră medicală a devenit mult mai atractivă, astfel că medicii tineri răspund invitaţiei de a activa în cadrul spitalului nostru”, a declarat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Ce-ar mai fi de spus…

„Este o provocare pe care am acceptat-o din dorinţa de a contribui la progresul unităţii medicale şi a serviciilor oferite pacienţilor. Voi colabora foarte bine şi eficient cu colegii. Sunt convinsă că o să asigurăm o foarte bună calitate a serviciilor medicale pe care o aşteaptă pacienţii din judeţul Giurgiu”, a menţionat dr. Genoveva Andreea Liţă.

Îi urăm bun venit în orașul nostru și mult succes în activitate!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive