Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMii de posturi, scoase la concurs, în MAI!

1-angajari-in-politie-peste-700-de-posturi-scoase-la-concursCarmen Dan, ministrul de Interne, a anunţat recent că Ministerul Afacerilor Interne va angaja în acest an aproximativ 6.000 de oameni, adăugând că se doreşte ca în cel mult patru ani să se poată acoperi deficitul de 23.000 de oameni.

„În 2018 vom avea alături de noi, în marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajaţi. Este o strategie pe care trebuie să o urmăm cu insistenţă, pentru că eu îmi doresc în trei – patru ani cel mult să reuşim să acoperim deficitul uriaş de 23.000 de oameni pe care îl avem. Îmi face bucurie să vorbesc despre dotare; e important să spun că în acest an vom avea buget cu 70% mai mare pentru acest capitol“, a declarat Carmen Dan.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive