Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMinor de 16 ani, fără permis de conducere, prins la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare fals!

copil-la-volanUn minor, de 16 ani, este cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice având număr fals de înmatriculare și fără ca acesta să posede permis de conducere.

Vineri, 15 martie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați au oprit pentru control în comuna Schitu, județul Giurgiu, un autoturismul condus de către un adolescent, din comuna Stoenești, județul Giurgiu.

În urma verificărilor a rezultat faptul că tânărul, de 16 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare, a fost atribuită unui alt autoturism, ce aparținea unui tânăr din municipiul București, cu drept de circulație până la data de 13 ianuarie 2019.

Totodată, s-a procedat la verificarea autoturismului, acesta figurând înmatriculat cu alt număr, proprietatea unui bărbat, de 49 de ani, din județul Argeș.

În cauză, s-a întocmit dosar penal  față de tânărul de 16 ani, pentru comiterea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive