Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMoș Nicolae, sărbătoarea ce aduce bucurie copiilor… la Biserica „Buna Vestire” din Giurgiu! (FOTO)

IMG_9702Cu o seară înainte de Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, pe 5 decembrie, copiii îşi lustruiesc ghetuţele aşteptându-l pe Moş Nicolae care va trece pe la ei să le aducă celor cuminţi daruri şi o nuielusă, celor neascultători.

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ajunul de Sfântul Nicolae se multiplică pentru Biserica „Buna Vestire” din Giurgiu, pentru comunitatea locală… pentru părintele paroh Georgian Tudor.

IMG_9639-2

Ajunul se transformă într-o seară de colindat, „colindătorii” devin mai numeroși, iar cadourile mai multe și mai variate.

Omul de afaceri Adrian Cîndea, de scurt timp preşedintele organizaţiei municipale ALDE Giurgiu…  s-a transformat în „Moş Nicolae”, în dorința de a ajuta și de a aduce bucurie.

IMG_9723-2

A devenit, aşa cum am mai spus, deja o tradiţie ca Adrian Cîndea să fie alături nu doar de copiii instituţionalizaţi din Giurgiu, şi de persoanele mai puţin norocoase, în fiecare moment special: de Crăciun, de Paşte, sau 1 iunie.

O condiţie foarte importantă pentru a primi darurile de la Moş Nicolae a fost, pe lângă faptul că în timpul anului copiii să fi fost foarte cuminţi şi să-şi fi ascultat părinţii, aceea de a-şi demonstra veleităţile în interpretarea colindelor!

IMG_9707-2

IMG_9716

Fericiţii „recompensaţi” de Moş Nicolae au fost: două grupe de copii de la Grădiniţa „Prichindeii”, două clase a II-a de la Școala nr. 7 și copii de la Casele de tip familial „Soarele” şi „Sf. Ioan” din Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive