Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

A murit Ştefan Manea, fostul director al Combinatului Chimic Giurgiu

cercetatorul-stefan-manea-fondatorul-hofigal-a-murit-527106Cercetătorul Ștefan Manea, director al fostului Combinat Chimic din Giurgiu şi fondatorul companiei Hofigal, s-a stins din viață, ieri.

Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a firmei.

„Cercetătorul Ștefan Manea a fost profund preocupat de sănătatea românilor pe care i-a iubit și i-a onorat prin invențiile sale, una dintre constantele activității sale fiind aceea de a contribui la educarea pentru sănătate a românilor și de a promova prevenția ca stil de viață.

Mottoul său, ”Natura are soluții la toate”, este calea regală pe care medicina viitorului trebuie să o parcurgă pentru a fi cu adevărat în slujba sănătății oamenilor.

Toți cei care doresc să depună un ultim omagiu sunt așteptați încă de astăzi la Capela Mare din Cimitirul Bellu ortodox, începând cu orele 17.00. Slujba religioasă va avea loc joi, orele 14.00 la capela Cimitirului Bellu ortodox, iar înmormântarea la cimitirul din Popești-Leordeni.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatul transmis de Hofigal.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to A murit Ştefan Manea, fostul director al Combinatului Chimic Giurgiu

 • mihai says:

  A fost un OM deosebit.
  Dumnezeu sa-l odihneasca

 • Marian says:

  Un adevarat profesionist.
  Dumnezeu sa-l ierte, Dumnezeu sa-l odihneasca.

 • Flori Marcu says:

  O minte sclipitoare și un OM adevarat.A fost cel mai bun director pe care l-a avut combinatul in acei ani grei.
  Dumnezeu sa-l odihnească!

Arhive