Get Adobe Flash player


A murit Tudorel Popazu…

tudorel popazuAdministratorul bazei sportive „Marin Anastasovici”  din Giurgiu, Tudorel Popazu s-a stins din viaţă la numai 60 de ani, răpus de o boală necruţătoare.

Născut în 15 mai 1957, Tudorel Popazu era supranumit „stăpânul gazonului”, timp de 15 ani ocupându-se de îngrijirea bazelor sportive din Giurgiu.

Alături de fratele său, Mitică, şi de directorul de pe atunci al ICMUG Giurgiu, Lucian Iliescu, Tudorel Popazu a înfiinţat în 1981 „Utilaje Grele”, o asociaţie sportivă care, pe lângă fotbal, avea şi secţii de şah, aeromodelism şi badminton. A fost şi fotbalist, până în 1981 evoluând la Olimpia şi TCIAZ. A fost şef-serviciu taxe ecologice în Vama Giurgiu, iar din 2002 s-a ocupat de bazele sportive din Giurgiu.

Mâine, 21 aprilie a.c., familia, apropiații, dar și oameni de rând care l-au respectat și apreciat, îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul Tudorel Popazu, om de mare valoare în lumea fotbalului giurgiuvean.

Cortegiul funerar va fi la ora 12:00 la Biserica Sf. Ştefan (de pe strada Pictor Grigorescu), apoi se va îndrepta spre cimitirul Smârda.

Dumnezeu să îl odihnească în pace iar familiei îndurerate îi transmitem sincere condoleanţe!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

5 Responses to A murit Tudorel Popazu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhive