Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Nereguli la Asociaţia CSM Dunărea Giurgiu? Autorităţile locale au dispus un control

Audit_HeroModul în care Asociaţia Club Sportiv Municipal Dunărea Giurgiu a cheltuit banii alocaţi de Consiliul local este pus sub semnul întrebării. În urma unui control inopinat efectuat la sediul acesteia, municipalitatea a constatat lucruri grave în evidenţa contabilă.

Din acest motiv, Serviciul de audit al Primăriei Giurgiu va face un control riguros asupra activităţii financiare a Asociaţiei CSM Dunărea Giurgiu, iar persoanele responsabile vor fi trase la răspundere. Din această cauză, Consiliul local Giurgiu a amânat alocarea unui nou sprijin financiar pentru această asociaţie. Unii consilieri locali mers mai departe şi au propus ca doar acele ramuri sportive care au performanţe să fie susţinute financiar, dar şi o reducere a numărului de personal de la Asociaţia CSM Dunărea, considerat a fi mult prea mare pentru volumul de muncă de aici.

M.Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Nereguli la Asociaţia CSM Dunărea Giurgiu? Autorităţile locale au dispus un control

  • Anonim says:

    E clar ca este vorba despre presedintele clubului care a cheltuit toti banii pentru a-si plati datoriile, normal ca nu are cum sa i justifice, totusi e si vina superiorilor sai ca nu se implica mai mult. Un bun exemplu este echipa de fotbal unde se fac promisiuni de pe-o sapatamana pe alta si bineinteles numai minciuni, cum si faptul ca se vrea promovarea in liga a 3-a. Acest om a mintit si a furat cu nerusinare, sper sa se ia masuri cat mai repede.

  • este un grav conflict de interese acest „asociatia (clubul sportiv municipal) dunarea giurgiu”, banii sunt alocati de consiliul local, unei asociatii de drept privat, asociatie a carei membrii fondatori sunt: consiliul local giurgiu – s.c. intretinerea peisagistica si dadp – ultima forma, dumneavoastra ce parere avetii??????????????????
    daca doriti sa organizati aceasta activitate chemati profesionisti si infiintati un club, in baza legii educatiei fizica si sportului, structura care sa poata obtine C.I.S.
    va pup.

Arhive