Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveO nouă inițiativă a Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu (FOTO)

IMG-20180414-WA0008Având în preocupare necesitatea instalării pe raza municipiului Giurgiu a unui sistem public de supraveghere video, în ziua de vineri, 13 aprilie 2018, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a organizat la sediul Poliției Locale a municipiului București, o întâlnire la care a participat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, domnul Bădulescu Aurelian, viceprimarul general al Primăriei municipiului București, domnul Văsâi Ștefan, directorul general al Poliției Locale municipiului București, domnul Bărăceanu Mihai, șef serviciu dispecerat, domnul Mândroc Cristian, șef serviciu rutier, domnul Cioacă Ionuț, viceprimar al Primăriei municipiului Giurgiu și domnul Ciobanu Lazăr, directorul Poliției Locale a municipiului Giurgiu.

IMG-20180414-WA0007

Cu ocazia întâlnirii a fost vizitat dispeceratul Poliției Locale a municipiului București, discutându-se aspecte concrete și toți pașii de instalare a sistemului public de supraveghere video.

IMG-20180414-WA0006

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu consideră că existența sistemului public de supraveghere video previne săvârșirea de fapte ilicite și oferă perspective reale de soluționare a incidentelor produse pe raza de competență.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu mulțumește Primăriei Generale a municipiului București si Primăriei municipiului Giurgiu pentru deschidere și implicare.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive