Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveNU UITAŢI: 31 iulie, ultima zi pentru depunerea declarației unice!

declaratia-unica-2019_23864_1Termenul limită de depunere a Declarației unice este 31 iulie, contribuabilii urmând să declare impozitul pe veniturile realizate din România și din străinătate în anul 2018, impozitul pe venitul estimat a se realiza în acest an în țară, dar și venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuții sociale pentru 2019, și, după caz, contribuțiile sociale datorate în anul fiscal 2018, anunță ANAF

Potrivit sursei citate, documentul se poate depune prin serviciul Spațiul Virtual Privat sau poate fi transmis prin intermediul serviciului Depunere declarații, disponibil pe portalul e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat. De asemenea, Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice se poate transmite și prin poștă ori se poate depune la sediul unităților fiscale. Termenul limită este 31 iulie.

Specialiștii ANAF oferă asistență telefonică, în domeniul fiscal sau IT, la numărul 0314039169, pentru completarea și depunerea declarației. În plus, contribuabilii beneficiază de asistență și la sediul unităților fiscale pentru completarea și depunera online, utilizând calculatoarele puse la dispoziția contribuabililor special pentru acest scop.

Ministerul Finanțelor Publice și ANAF au transmis, prin intermediul unei informări disponibile în contul Spațiului Virtual Privat al fiecărui utilizator, în rubrica Mesaje, informații detaliate despre depunerea Declarației unice.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive