Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePentru iubitorii fotografiei: vă recomand GuruShots!

gurushots_home_shareEste o platformă cu concursuri unde te poți înscrie cu fotografii, pe diferite teme (nu contează dacă sunt făcute cu camera sau telefonul), și poți câștiga chiar și premii în bani. Site-ul GuruShots are peste 6 milioane de membri, din 120 de ţări, şi, aici, voturile se dau secret, în interiorul aplicației, deci nu se pot cerşi like-uri şi nici cumpăra cu bani.

După participarea la concursuri poţi obţine, în ordine cronologică, următoarele niveluri: NEWBIE, ROOKIE, CHALLENGER, ADVANCED, VETERAN, EXPERT, CHAMPION, MASTER şi GURU!

Eu am ajuns, în doar câteva zile, la nivelul EXPERT, mă găsiţi AICI https://gurushots.com/vasile.arcanu/achievements.

Pentru obţinerea fiecărui statut… este necesar să îndeplineşti anumite criterii, important fiind numărul de concursuri câştigate şi nivelul la care te-ai situat în competiţie.

Vi-l recomand ca fiind ceva uitl pentru a avansa în arta fotografiei şi pentru a te conecta cu alți utilizatori.

Fie că eşti amator sau profesionist în ale fotografiei… intră pe https://gurushots.com/… nu ai nimic de pierdut!

Vasile Arcanu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive