Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePercheziții la persoane cercetate pentru contrabandă cu țigări

contrabanda_tigari-620x445Polițiștii giurgiuveni au destructurat o grupare infracțională specializată în distribuirea țigărilor de contrabandă pe raza județului Giurgiu.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și Poliției Municipiului Giurgiu, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale, în baza ordonanței de delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, au pus în executare mai multe mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de deținere, transport, depozitare, desfacere și vânzare de țigări provenite din contrabandă.

Activitățile desfășurate de polițiști pentru probarea activității infracționale au condus la destructurarea unui grup infracțional specializat în distribuirea țigărilor de contrabanda pe raza județului Giurgiu, cu ramificații în județele Suceava, Buzău și municipiul București.

La data de 12.02.2018, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, au efectuat 7 percheziții domiciliare în municipiul Giurgiu și una în municipiul București, la persoane bănuite că au achiziționat și comercializat țigări provenite din contrabandă.

În urma activităților, a fost identificată cantitatea totală de 28.940 de țigarete, prejudiciul adus bugetului general consolidat fiind în valoare de 16.500 lei, s-a dispus măsura aplicării sechestrului judiciar asupra unui autoturism, în valoare de 3.000 euro, fiind probată activitatea infracțională a unui număr de patru persoane din municipiul București și Giurgiu, cu vârste între 23 și 56 de ani

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor, sub coordonarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive