Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePoliţia cere ajutor pentru găsirea acestui bărbat! L-aţi văzut?

perosana disparutaÎn data de 8 septembrie 2019, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112  de către un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Trestieni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său,  SIMION MARIN, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliul din comuna Ulmi, sat Trestieni, județul Giurgiu, din data de 06.09.2019 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,65 metri, greutate 60 – 65 kg., constituție slabă, păr grizonat, coafură neîngrijită, fața ovală, ochii de culoarea albastru, dentiție completă, urechi cu depărtare normală. Ca semne particulare prezintă pe unul dintre antebrațe două simboluri reprezentând litera M.

La data plecării bărbatul era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde, fără inscripții, cu o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri și era încălțat cu o pereche de papuci din plastic de culoare negru. Nu avea asupra sa bani, obiecte sau telefon mobil.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive