Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePOLIŢIA. Constatări pe perioada minivacanţei de Ziua Naţională, în judeţul Giurgiu!

IMG_7121În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., polițiștii au acționat pentru liniștea și siguranța cetățenilor, principalele activități desfășurate vizând prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Polițiștii giurgiuveni au acționat pe perioada minivacanței de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe raza localităților urbane și rurale din județul Giurgiu.

Astfel, polițiștii au acționat în localitățile județului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu și zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfășurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement.

Pe timpul minivacanței, polițiștii au aplicat 284 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 113.320 lei, fiind înregistrate un număr de 29 de evenimente, în urma cărora polițiștii au întocmit dosare penale.

Polițiștii rutieri au constatat şase infracțiuni rutiere (patru pentru consumul de băuturi alcoolice și două accidente rutiere), au aplicat 252 sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 12 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

De menționat este faptul că, în zona unde s-au desfășurat manifestări publice și a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente grave, iar pe drumurile publice s-au produs doar tamponări și accidente rutiere ușoare.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu în zona târgurilor și oboarelor pe linia prevenirii comercializării de animale și produse din carne de porc în contextul pestei porcine.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către polițiștii giurgiuveni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice, minivacanța din acest an fiind una liniștită.

Polițiștii giurgiuveni mulțumesc cetățenilor pentru spiritul civic și modul liniștit în care au înțeles să-și petreacă minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive