Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Poliţia Giurgiu. Informaţii despre ACCIDENTUL RUTIER de aseară!

IMG_9914Un tânăr, de 30 ani, este cercetat de polițiști după ce, în urma unui eveniment rutier, pe fondul neacordării priorității unui autoturism, a intrat în coliziune cu acesta, rezultând rănirea ușoară a unei tinere și avarierea celor două autoturisme.

Marți, 11 decembrie a.c., ora 17.00, un tânăr, de 30 ani, din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul București, intenționând să efectueze virajul la stânga pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, nu a acordat prioritate unui autoturism, care circula regulamentar, condus de către un tânăr, de 23 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu și a intrat  în coliziune un acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei tinere, de 26 ani, din municipiul Giurgiu, pasager în autoturismul condus de către tânărul, de 23 ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive