Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePoliţia Rutieră Giurgiu a reţinut 36 de permise de conducere!

IMG_8990-2În acest week-end, politistii giurgiuveni au intervenit la peste 201 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 757 de sancțiuni contravenționale în urma acțiunilor și au fost constatate peste 13 de infracțiuni.

În această perioadă, polițiștii giurgiuveni au acționat, la nivelul județului Giurgiu, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au intervenit la 245 de evenimente, dintre care 201 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților desfășurate au fost constatate 13 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate, polițiștii giurgiuveni au aplicat peste 757 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 284.705 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale polițiștilor giurgiuveni.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 9 de infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 36 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive