Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePoliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, captură de proporţii!

produse-confiscatePolițiștii giurgiuveni au indisponibilizat peste 1.900 de articole vestimentare, încălțăminte și produse cosmetice susceptibile de a fi contrafăcute, în urma unui control efectuat asupra unui autocar care se întorcea din Turcia.

Miercuri, 10 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Giurgiu, împreună cu polițiști din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 7 Băneasa au desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea punerii în circulație a  produselor contrafăcute ori piratate

Astfel, pe Drumul Național 5, în comuna Daia, polițiștii au depistat un autocar, care efectua curse pe relația Turcia-România, în interiorul căruia au fost identificate mai multe bunuri susceptibile de contrafacere, pentru care nu existau documente de proveniență.

Mijlocul de transport a fost condus la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Giurgiu, unde a fost supus unui control detaliat în urma căruia au fost identificate mai multe colete, ce conțineau articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice, respectiv 1.384 articole de îmbrăcăminte, 214 perechi de încălțăminte și 291 parfumuri ce poartă însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii au indisponibilizat produsele susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de circa 200.000 lei, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, captură de proporţii!

Arhive