Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePoliţiştii giurgiuveni, sfaturi pentru elevi şi părinţi!

IMG_3978Atenție părinți, preveniți victimizarea copiilor dumneavoastră prin accidente de circulație!

Învățați-i pe cei mici să circule numai pe trotuare, să nu se joace pe partea carosabilă a drumurilor publice, ci doar în locurile special amenajate, în parcuri, grădinițe, pe terenurile de sport și întotdeauna sub supravegherea unui adult!

Învăţându-i pe copii să circule corect, îi puteți feri de necazuri și vă puteți bucura de farmecul zâmbetului lor și de liniștea familiei!

Părinții și bunicii elevilor trebuie să conștientizeze că au rol major în promovarea valorilor, în formarea personalității copiilor, dar și în protejarea lor de anturaje vulnerabile și de unele influențe negative ale Internetului.

Atenție, copii!

Evitați să urcați cu ghiozdanele în spate în mijloacele de transport în comun, deoarece puteți fi prinși de ușile acestora!

Deplasați-vă numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, numai pe partea stângă a drumului public și cât mai aproape de marginea carosabilului!

Traversați strada numai pe „zebră” și semnalizate cu indicatoare!

Acolo unde sunt instalate semafoare, traversați numai la culoarea verde a acestora! Evitați să traversați strada în fugă!

Așteptați mijloacele de transport în comun numai pe trotuare sau refugiile special amenajate și nu pe partea carosabilă!

După coborârea din mijloacele de transport în comun, nu traversați strada prin față sau prin spatele acestora; Traversarea se realizează numai după plecarea lor din stație, prin locurile special amenajate!

Conducerea bicicletei pe drumurile publice este permisă numai persoanelor care au împlinit vârsta de 14 ani și cu respectarea prevederilor legale !

Fiți prudenți în relațiile cu persoanele nou cunoscute sau cunoscute întâmplător!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive