Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Pregătit… de război! Pistol, muniție și butelii cu gaz comprimat, găsite în locuința unui giurgiuvean!

arma pistolPolițiștii fac cercetări într-un dosar, după ce au fost găsite în locuința unui bărbat, o armă, muniție, buteliile cu gaz comprimat și mai multe boabe de porumb tratate cu o substanță de culoare roz.

Joi, 14 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați cu privire la faptul că, în locuința unui bărbat, de 65 de ani, din comuna Gogoșari, au fost identificate un pistol cu aer comprimat și muniție aferentă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat în camera bărbatului un pistol cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm și 415 bucăți muniție calibrul 4,5 mm.

Într-o altă cameră din locuință, au fost găsite două butelii cu gaz comprimat sigilate pentru pistoale cu aer comprimat, iar într-o anexă un recipient din plastic în care se aflau circa 200 grame de boabe de porumb tratate cu o substanță de culoare roz.

În urma verificărilor, s-a constatat că arma nu este înregistrată în evidențele vreunei persoane fizice sau juridice și nici bărbatul nu figurează ca deținător legal de arme și muniții.

Astfel, arma, muniția, buteliile cu gaz comprimat, precum și boabele tratate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând a fi supuse unei constatări criminalistice pentru a se stabilii categoria și caracteristicile constructive precum și natura substanței folosită la tratarea boabelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere sau portul fără drept de arme neletale supuse autorizării și orice operațiuni cu substanțe periculoase efectuate fără drept.

Advertisement

Arhive