Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePreşdintele Marian Mina a semnat contractul pentru lucrările rămase de executat la reabilitarea şi modernizarea DJ 603!

minaRecent, a fost semnat contractul pentru lucrările rămase de executat la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare DJ 603: Naipu (DN 6) – Schitu – Mirău – Stoeneşti – Ianculeşti – Uzunu – Mihai Bravu – Comana (DJ 411)”. 
“Le-am promis giurgiuvenilor că vom debloca proiectul pentru reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 603 şi ne ţinem de cuvânt! In mandatele trecute, pentru acest drum au fost accesate fonduri europene, însă, din cauza nerespectării termenelor de execuţie a lucrărilor, a fost reziliat contractul cu firma constructoare. Apoi, problemele au continuat din cauza contestaţiilor depuse după procedurile de licitaţie. Mă bucur că, în sfârşit, am intrat în linie dreaptă cu acest proiect pentru un drum judeţean foarte important”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina.

Valoarea contractului semnat astăzi este de aproape 32 de milioane de lei şi urmează să dăm Ordinul de începere a lucrărilor în cel mai scurt timp.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive