Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePreşedintele Vasile Mustăţea este în afara oricărui pericol şi aşteaptă să se întoarcă la lucru!

Vasile Mustatea

Azi noapte, preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind diagnosticat cu infarct. În acest moment, starea sa de sănătate este stabilă, însă acesta va mai rămâne internat.

Vasile Mustăţea a fost vizitat la Spitalul din Capitală de mai mulţi liberali giurgiuveni. Aceştia au declarat reporterilor noştri că preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu vorbeşte foarte bine, este tonic, a mâncat şi aşteaptă să se întoarcă la lucru…!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Preşedintele Vasile Mustăţea este în afara oricărui pericol şi aşteaptă să se întoarcă la lucru!

  • Doamne ce premonitie .L-am visat aseară ce nu l -am visat eu niciodată .Sa -l ajute Dumnezeu sa se facă bine ca este un om extraordinar ,si ma mandresc cu el .Doamne ajuta .

Arhive