Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePrețul gigacaloriei, subvenționat si anul acesta de municipalitate! Cu cât VEZI AICI

UntitledMunicipalitatea subvenționează și în acest sezon rece 50% din prețul de facturare al energiei termice pentru populație, astfel că pentru perioada 16 octombrie 2018 – 15 aprilie 2019, locuitorii orașului racordați la reţeaua de energie termică în sistem centralizat vor plăti 149,60 lei/Gcal pentru energia termică furnizată din rețeaua de transport, respectiv 208,17 lei/Gcal pentru energia furnizată din rețeaua de distribuție.

“Rămâne pentru anul acesta suportarea din fondurile Primăriei a 50% din prețul gigacaloriei. Creșterea este de 4%, nu cred că este un preț pe care populația să nu-l poată suporta, mai ales că tot timpul am combinat această subvenție de 50% cu acel ajutor de încălzire pe care-l dă statul și pe care noi, prin hotărâre de consiliu, îl completam pentru anumite categorii defavorizate. Sunt persoane cu venituri de sub 150 lei/membru de familie care nu vor plăti decât 1%, deci vor beneficia de căldură aproape gratuit”, a precizat primarul Nicolae Barbu într-o recentă conferință de presă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive