Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePrimarul Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, mesaj de Ziua Națională a României

35082787_1283640268437467_1107401877835743232_nDragi români,
Dragi giurgiuveni,

Suntem contemporanii unui moment unic in istoria tarii noastre, sarbatorim impreuna Centenarul Marii Unirii, un secol de la nașterea României Mari”, visul de veacuri al poporului roman” , un moment crucial cu o puternica încărcătură emoțională.
România Mare pe care astazi o omagiem este mai întâi de toate, o stare de spirit, este acea credinţă puternică în valorile şi viitorul neamului român, dar şi conştiinţa că fiecare dintre noi avem de oferit ţării noastre, iubire și respect.
Cu acest prilej unic de bucurie și mandrie natională, permiteți-mi să vă urez, dragi romani și dragi giurgiuveni, ca Bunul Dumnezeu să fie generos cu acest popor, să ne binecuvanteze cu sănătate, zile senine, în pace, înțelegere, bunăstare și iubire unii față de alții, dar mai ales, față de acest pământ în care avem rădăcini puternice și simțăminte de apartenență.

La multi ani, România!
La multi ani, români!
La multi ani, dragi giurgiuveni!

 

Nicolae Barbu,

Primarul Municipiului Giurgiu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive