Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePrimii clasați, în ordinea mediilor obținute, a elevilor din liceele din județul Giurgiu

elevi-bacAșezați în ordinea descrescătoare a mediei obținute la recentul examen de bacalaureat,  candidații din liceele giurgiuvene, pe primul loc se află eleva Moraru Andreea-Maria, de la Liceul tehnologic „ Dimitrie Bolintineanu ”, din orașul Bolintin Vale, cu cea mai mare medie a județului Giurgiu, 9,98. Elevă care a obținut și nota maximă, singura din liceele giurgiuvene, la limba și literatura română.

La mică distanță, pe locul 6, se află o altă colegă, Ivănuș  Yolanda-Ștefania, cu media 9,71.

Pe locul 22,  se află Spânu Alexandra-Bianca, cu media 9,5 și pe locul 38, Cristea Georgiana-Andrea, media 9,35 și pe următorul loc, Motoc Diana-Marina, media 9,33.

Astfel, 5 elevi de la liceul din Bolintin Vale, sunt clasați în primii 40 de reușiți, la sesiunea din vară a examenului de bacalaurat.

Liceul tehnologic „ Udriște Năsturel “ din comuna Hotarele are cea mai bine clasată pe eleva Iordache Oana –Iuliana, pe locul 135, cu media 8,7.

 Pe locul 228, al clasamentului, se află un elev, Anghel Daniel, de la Liceul tehnologic „ Titu Dumitrescu “ din orașul Mihăilești.

 Liceul tehnologic din comuna Comana are cel mai bine clasat pe elevul Matei Iulian-Adrian, cu media 7,13.

 De la Liceul tehnologic din comuna Prundu, eleva Ciociru Florina, cu media 6,8 se află pe locul 435 al clasamentului.

 Pe locul 444 reușește să se claseze eleva cu cea mai mare medie obținută, 6,73, din Liceul tehnologic „ Mihai Viteazul “. Din comuna Călugăreni.

Locurile obținute de elevii menționați, primii clasați din liceele giurgiuvene din care provin, se cer raportate la o listă a clasamentului, în ordinea mediilor obținute, a  celor 574 absolvenți ai ultimei clase din liceele giurgiuvene, declarați reușiți, din cei 1 409 candidați înscriși.

Emil Talianu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Primii clasați, în ordinea mediilor obținute, a elevilor din liceele din județul Giurgiu

  • Preotu Adriana says:

    Conform datelor existente până la momentul postării comentariului, Moraru Andreea-Maria, absolventă cu media 9,91, nu este ,,singura din liceele giurgiuvene” care a obținut nota maximă la limba și literatura română, așa cum se precizează în primul paragraf al articolului. În cadrul Colegiului Național ,,Ion Maiorescu”, există trei absolvente care au promovat examenul cu nota 10 la proba menționată: Bălăceanu Andreea-Alina, Tănase Andra-Mihaela și Ifrosă Amalia, primele două fiindu-mi eleve. Deși s-a făcut referire numai la liceele din județ, informația furnizată poate genera confuzii.

    Cu stimă,
    prof. Adriana Preotu

  • Calotă Gheorghe says:

    LAUDĂ fruntaşilor, câştigătorilor, dar preţuire egală futuror celorlalţi care au asigurat competiţia. Iubire pentru copii există, trebuie să existe , dindestul!

Arhive