Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveProcurorii D.I.I.C.O.T. Giurgiu, captură de 3,5 kg cannabis în Vamă!

5210Procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au dispus, la data de 12 februarie 2019, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D. G., pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc.

În fapt, s-a reţinut faptul că, la data de 12.02.2019, inculpatul D. G., în vârstă de 28 de ani, pasager într-un autocar înmatriculat în Grecia, a introdus în ţară, fără drept, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, cantitatea de 3,5 kg cannabis.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Giurgiu.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

5211

5212

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive